Dubbele satelliet positionering verdubbelt de veiligheid

 

Het combineren van GPS en GLONASS satelliet positioneer systemen versnelt de initiële positioneer snelheid. Dit zal U sneller en veiliger in de lucht brengen. Uw Xplorer Mini krijgt zo meer accuraatheid en een betrouwbare positie om zijn stabiliteit en veiligheid te verbeteren.

Vlieg veilig binnenhuis

 

De Xplorer Mini is uitgerust met een positioneer systeem voor binnenhuis. Deze innovatieve technologie verbeterd de veiligheid van Uw vluchten binnen. De hoogte wordt vastgezet door het ultrasoon sonar systeem en de drone door een camera module met grond textuur en optische technologie om de positie te bepalen.

Relax en vlieg !

 

De Xplorer Mini zal automatisch zijn locatie opslaan waar hij opsteeg. Met één klik zal hij terugkeren naar dit punt en zacht landen. Het krachtige vlucht controle systeem countert automatisch tal van onvoorziene omstandigheden. Het gevaar is dikwijls al ontweken voor U het beseft.

 

 

GPS/GLONASS zweefhulp

Verloren connectie bescherming

Lage stroom bescherming

Meer tijd om te genieten

 

De Xplorer Mini is uitgerust met een 1300mAh (14.4 Wh) hoge densiteit lithium polymeer vlucht batterij met ingebouwde sensoren. Deze technologie verhoogt de levensduur van de batterij, beschermt Uw drone tegen mogelijke overlading of kortsluiting. Hij heeft een verhoogde levensduur en kan sneller geladen worden.

 

 

XIRO distributie Benelux - Frankrijk

Afdeling van JSP Group International bvba

Geelseweg 80   -  2250 Olen  - België
Tel: +32 (0)14 25 92 83   Fax: +32 (0)14 25 92 89