Verbeterd design en veilige vlucht

 

XIRO's unieke intelligente anti-impact systeem combineert XIRO vlucht controle en radar scanning technologie, deze laat een omnidirectionele scanning toe aan 50 maal per seconde.  Dit maakt de Xplorer 2 extreem accuraat in het ontwijken van obstakels.

 

6m effectieve anti-impact afstand

360° intelligent anti-impact systeem

50 tps

Gewoon vliegen ! Waar en wanneer U wil

 

Het indoor visueel positioneer- en GPS/GLONASS dubbel-satelliet systeem verdubbelt de veiligheid. Het visueel positioneer systeem vind de drone zijn positie wanneer het GPS signaal wegvalt en helpt zo de stabiliteit binnenhuis verzekeren. De hoogte wordt vastgezet door het ultrasoon sonar systeem en de drone dankzij een camera module die gebruik maakt van de grondtextuur en optische technologie om zijn locatie te bepalen.

 

visuele plaatsing binnenhuis

GPS/GLONASS dubbele satelliet

Bevrijd Uzelf en raak geïnspireerd

 

Trouw aan XIRO's superieure stabiliteit en nauwkeurigheid, geeft het nieuwe generatie intelligente vlucht controle systeem u de zekerheid van een veilige vlucht. Zijn mogelikheid zich aan te passen aan verschillende omgevingen en condities laat de gebruikers echt genieten van hun vlucht.

één-toets landen / opstijgen

GPS/GLONASS geasisteerd zweven

verloren connectie bescherming

lage batterij bescherming

één-toets terugkeer

Excellent, krachtig aandrijfsysteem voor relaxte vluchten

 

Onze technologie zit op het scherp van de snede wat betreft het maken van onze drones en garandeert zo een verhoogde motorkracht, terwijl hoger reactievermogen in de lucht verkregen wordt door gebruik te maken van een geavanceerde krachtoverbrenging (ESC). Dankzij de zichzelf vastzettende propellers zijn langere vluchttijden, zelfs tijdens intensieve vluchten, mogelijk.

 

Meer tijd om te genieten.

 

De hoge-densiteit slimme lithium polymeer batterij geeft tot 5300mAh, genoeg om tot 25 minuten te vliegen. De ingebouwde sensor en LED licht voorziet real-time informatie zoals batterij status en energieniveau. Extra batterij bescherming en hogere levensduur zijn mogelijk dankzij de stevige behuizing en zijn slimme sensor.

5300mAh

25 minuten vliegtijd

LED indicatoren

nieuwe stevige behuizing

XIRO distributie Benelux - Frankrijk

Afdeling van JSP Group International bvba

Geelseweg 80   -  2250 Olen  - België
Tel: +32 (0)14 25 92 83   Fax: +32 (0)14 25 92 89