Blijf in controle

 

Beleef een buitengewoon gevoel van controle met de volgende generatie afstandsbediening. De gloednieuwe afstandsbediening integreert de controle van zowel camera en gimbal. Een simpele toets helpt U om al Uw speciale momenten vast te leggen vanuit de lucht.. Ontworpen om perfect in de hand te passen, voorziet de afstandsbediening in comfort en vertrouwen gedurende de vlucht.

 

 

I Real-time opnames I 5 intelligente vlucht modi I 3 vlucht levels I

 

Mooie creaties door simpele handelingen

 

De afstandsbediening is ontworpen voor luchtfotografie met verschillende speciale toetsen die de sleutelfuncties aansturen. Wanneer de sticks worden losgelaten veren ze automatisch terug en de drone blijft stabiel hangen op zijn positie. Film elk speciaal moment met vertrouwen !

Lange afstand real-time voorvertoning

 

Het vernieuwde antenne ontwerp geeft U HD video voorvertoningen binnen een afstand van 1km. Vertragingen zijn verleden tijd en U kan genieten van kristalheldere foto's en video's in real-time.

1km real-time voorvertoning

Antenne data transmissie

Altijd in controle

 

De nieuwe verbeterde Wi-Fi versterker en antenne verminderen storingen, geven volledige controle en HD video voorvertoningen binnen een afstand tot 1 km.

 

Schakelknop:

1. Attitude modus

2. GPS modus

 

Video

 

Aanpasbare toets 1

 

Aanpasbare toets 2

 

Foto

 

Beeld

Perfecte grip voor optimale controle

 

Speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor de Xplorer 2. De afstandsbediening beschikt over alle belangrijke functies en ondersteunt lange-afstand controle.

Intelligenter, duurzamer en minder laadtijd

 

De batterij van de afstandsbediening heeft nu een hogere capaciteit en gaat langer mee. Dankzij de LED batterij status indicator en de meegeleverde nieuwe lader is het nakijken van Uw batterij zeer simpel en is de laadtijd verkort.

XIRO distributie Benelux - Frankrijk

Afdeling van JSP Group International bvba

Geelseweg 80   -  2250 Olen  - BelgiĆ«
Tel: +32 (0)14 25 92 83   Fax: +32 (0)14 25 92 89