XPLORER 2

 

- Het nieuwe ontwerp is nog duurzamer en stijlvoller.

 

- Het beste materiaal werd gebruikt voor ongeziene Aero dynamica.

 

- Verbeterde body stijfheid en betere motor efficiëntie.

 

Volledig nieuwe XIRO camera, gemaakt om het hart van de actie vast te leggen !

 

De gloednieuwe XIRO 4K camera voorziet U van een superieure opnamekwaliteit en kristalheldere foto's zo kan U elk avontuur of memorabel moment vastleggen waar en wanneer U wil.

 

Industrie klasse, 3 assen gestabiliseerde gimbal voor vervaging- en vibratievrije opnames

 

XIRO's nieuwste generatie 3-assen gestabiliseerde gimbal elimineert automatisch vibraties en vervaging gedurende de vlucht om U een veilige, stabiele en relaxte vliegervaring te geven.

 

XIRO 360° intelligent anti-impact systeem

 

XIRO's unieke intelligente anti-impact systeem combineert XIRO vlucht controle en radar scanning technologie die toelaat een 360° omnidirectionele scanning uit te voeren aan 50 maal per seconde.
DIt maakt de Xplorer 3 extreem accuraat in het ontwijken van obstakels.

 

GPS/GLONASS dubbel satelliet positioneer systeem.

Vliegen ! Waar en wanneer U wil

 

Het visuele positionering systeem voor binnenhuis en GPS/GLONASS dubbel-satelliet positionering systeem verdubbelt Uw veiligheid.
Het visueel positionering systeem zoekt de drone zijn positie wanneer het GPS signaal wegvalt en helpt zo de stabiliteit binnenhuis te houden.
De hoogte wordt vastgezet door het ultrasoon sonar systeem en de drone dankzij de cameramodule die de grondtextuur en optische technologie gebruikt om zijn positie te bepalen.

Op maat gemaakte afstandsbediening

 

De gloednieuwe afstandsbediening integreert de controle van camera en gimbal. Een simpele toets helpt U al die onvergetelijke momenten vanuit de lucht vast te leggen. Ontworpen om perfect in de hand te passen geeft de afstandsbediening U het nodige comfort en veiligheid gedurende de vlucht.

Lange afstand real-time voorvertoning

 

De nieuwe antenne geeft U HD video voorvertoning binnen een afstand van 1 km. Gedaan met vertragingen, geniet van kristalheldere foto's en opnames in real-time.

Hoge densiteit slimme lithium polymeer batterij

 

De batterij van de Xplorer 2 geeft tot 5300mAh, genoeg om  25 minuten te vliegen. De ingebouwde sensor en LED licht voorziet in real time informatie zoals batterij status of lading. Extra batterij bescherming en hogere levensduur zijn mogelijk gemaakt door de sterke behuizing en zijn slimme sensor.

XIRO App: Laat Uw creativiteit de vrije loop

 

De XIRO app is verbeterd en geeft U een nog betere vliegervaring.
In enkele klikken vliegt U, fotografeert U en deelt U het in real-time op de meeste sociale media platformen

XIRO distributie Benelux - Frankrijk

Afdeling van JSP Group International bvba

Geelseweg 80   -  2250 Olen  - België
Tel: +32 (0)14 25 92 83   Fax: +32 (0)14 25 92 89