Van Science fiction tot realiteit

 

De toekomst is gearriveerd met de Xplorer Xtreme, uniek ontwerp en hoog technologisch

 

 

Soms is verandering van perspectief alles wat er nodig is

 

Apprecieer elk mooi moment. Probeer het en U zal de wereld in een ander perspectief zien. Het is eenvoudiger dan ooit tevoren dankzij de in-flight intrekbare gimbal technologie die 360° opnames mogelijk maakt.

 

Bent U klaar voor schokkend goede beelden?

 

Betere beelden en een compacter ontwerp, de Xplorer Xtreme 4K micro 4/3 camera laat  hogere resolutie opnames toe die vier maal beter zijn dan full HD!

Bekijk de wereld kristalhelder en geniet van elk moment.

 

Ver weg is nu zo dichtbij

 

Ongeziene real-time voorvertoning mogelijkheden. Zie elk detail en fantastische oogpunten binnen een straal van 2km in 720p HD real-time op Uw scherm met de nieuwe Xplorer Xtreme.

 

Ervaar het plezier van vliegen!

 

De XIRO App is verbeterd om een superieure vlieg- en opname ervaring te schenken.

Sleutelfuncties zijn makkelijker te gebruiken zodanig dat U nog meer controle en vertrouwen heeft gedurende de vlucht met een minimum aan inspanning.

 

Deel het plezier!

 

Geniet van een memorabel vliegmoment in een team van twee, dankzij de dual-control modus en aparte gimbal. Eén piloot controleert de drone, de andere de gimbal. Beide piloten hebben een real-time voorvertoning gedurende de vlucht op hun aparte mobiele toestellen, dus ieder kan het vliegen op zijn enthousiaste manier beleven.

XIRO distributie Benelux - Frankrijk

Afdeling van JSP Group International bvba

Geelseweg 80   -  2250 Olen  - België
Tel: +32 (0)14 25 92 83   Fax: +32 (0)14 25 92 89